Ingrediente necesare pentru 4 portii de supa Goulash :
- 400 grame carne de vita
- 100 grame ceapa
- 100 grame morcovi
- 100 grame patrunjel
- 100 grame cartofi
- 50 grame ardei gras
- 100 grame rosii
- 30 ml ulei
- 1 ardei iute
- 20 grame sare
- 2 grame piper
- 10 grame boia
Timp de gatit : 60 minute
MOD DE PREPARARE :
- Carnea se spala si se taie cuburi. Morcovul si patrunjelul se spala si se taie marunt. Ceapa se toaca fin si se caleste usor in ulei, apoi se pune boiaua.
- Peste ceapa se pun si cuburile de carne de vita, se condimenteaza cu sare si piper, se aduga ardeiul iute taiat feliute, rosiile tocate si se inabusa pana se inmoaie.
- Se adauga morcovul si patrunjelul tocat, cartofii taiati cubulete si circa 1 litru de apa.
- Vasul se acopera si se fierbe totul pana ce carnea si legumele sunt fierte bine. Se condimenteaza dupa gust, apoi se inlatura de pe foc.
- La servire se poate decora cu feliute de ardei iute.
Se recomanda sa se foloseasca o carne de vita mai tanara, pentru a fi mai frageda, iar cubuletele sa fie de marime relativ egala, pentru a fierbe in acelasi timp.
POFTA BUNA !
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Parerea dumneavoastra: